ROK ZA PRIJAVU KANDIDATA PRODUŽEN JE DO PONEDELJKA, 18. MARTA 2019. GODINE U PONOĆ. MOLIMO SVE ZAINTERESOVANE DA POŠALJU KOMPLETNU PRIJAVU KAO ŠTO JE NAZNAČENO I U SLUČAJU BILO KAKVIH PITANJA KONTAKTIRAJU STUDENTSKI PARLAMENT! SREĆNO 🙂

Drage koleginice i kolege,
Zadovoljstvo nam je da otvorimo konkurs za najbolje studente Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu za akademsku 2017/2018. godinu.
Po prvi put, a nadamo se tradicionalno, fondacija „Zajedno za mlade  – prof. dr Danica Grujičić“ daruje najbolje studente generacije jednokratnom novčanom nagradom!
Pravo učešća imaju studenti Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu od II do VI godine integrisanih akademskih studija medicine, finansirani iz Budžeta Republike Srbije.

Kriterijumi konkursa za kandidate su sledeći:

  • Da su u statusu budžetskog studenta, prvi put upisani na II, III, IV, V ili VI godinu integrisanih akademskih studija medicine;
  • Da su ostvarili prosečnu ocenu tokom studija medicine: 9,00 ili više;
  • Da su članovi bilo koje od sekcija Studentskog parlamenta MFUB i/ili članovi nevladinih organizacija koje se bave društvenim aktivizmom i promocijom javnog zdravlja.


Prijava će se vršiti elektronskim putem od 01.03.2019. do 15.03.2019. godine.


Od potrebne dokumentacije, neophodno je priložiti:

  • Uverenje o godini upisa;
  • Uverenje o prosečnoj oceni tokom studija medicine;
  • Potvrdu o članstvu u sekcijama Studentskog parlamenta i/ili nevladinim organizacijama koje se bave društvenim aktivizmom, odnosno promocijom javnog zdravlja za 2017/2018. godinu;
  • Biografiju od najviše 250 reči;
  • Jednu fotografiju.

Skenirana uverenja, potvrde, biografiju (PDF format) i fotografiju (JPG format) poslati u prilogu na mejl Studentskog parlamenta: parlament@med.bg.ac.rs.
Ukoliko ne dobijete odgovor o prijemu dokumentacije u roku od dva radna dana, molimo vas da se obratite sekretaru Studentskog parlamenta svakog radnog dana od 9-13h.

Nakon zatvaranja prijava, biografije i fotografije kandidata će biti objavljene na sajtu studentskog časopisa „Medicinar“ do 29.03.2019. godine.

Tokom pomenutog perioda, preko eStudent servisa Medicinskog fakulteta, biće sprovedeno glasanje za sve kandidate. Svaki redovni student Medicinskog fakulteta u Beogradu moći će da glasa za kandidate sa svoje generacije. Po zatvaranju glasanja, biće objavljena imena kandidata sa najviše glasova svojih koleginica i kolega, koji time postaju pobednici konkursa.

protokol-za-nagradu

Svečano uručenje nagrada pobednicima održaće se 4. aprila 2019. godine, na ceremoniji Dana studenata u Svečanoj sali Dekanata Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Za sve druge informacije i pitanja možete se obratiti članovima Studentskog parlamenta lično ili putem mejla: parlament@med.bg.ac.rs.
Želimo vam puno uspeha u daljem radu!
Studentski parlament
Fondacija ” Zajedno za mlade – Prof. dr Danica Grujičić”